Nyheder 2019

Nyheder 2019
5 juni


Den 25 og 26 maj var jeg og Diva til B-camp i Gr. Randers en fantastisk weekend hvor vi fik mange nye indput og jeg blev klogere på min makker "Diva" - så nu arbejder vi videre mod en prøve.


                        Billedet er fra B-CampDer er nye billeder af Diva .....  Klik Her

Der er desvære sket en del på godt og ondt siden sidst.


Den 20 maj måtte vi træffe en svær beslutning omkring Inka, dem der kender os ved hvad årsagen til beslutningen er - men den var ikke sjov at skulle træffe. 


*1/9-2012 - 20/5-2019*


R.I.P Inka - Du vil altid være savnet <3 
21 Februar


Vi glæder os til starten af marts, hvor kuldet efter Iriz og Schwartzbox Jason kommer til verden. Dette er Jasons andet kuld, som vi håber på at besøge inden de fylder 8 uger.5 Februar


Vi kan næsten ikke få armene ned :-)


Diva har fået status på sin hjerteundersøgelse, et flot stort: 0

Vi er stolte over den fine sundhed der er på Diva, det betyder vi nu kan begynde at drømme on et kuld hvalpe i starten af 2020.


Så nu kan de store arbejde begynde med at finde den rigtig han til Diva...……<3Vi kan ikke takke Nina nok for denne skønne hund.

Tak af hjertet <3


10 Januar


Schwartzbox Jason har i dag haft en date med svenske Iriz, vi glæder os til at se resultatet af denne parring om 9 uger <3


Man kan se mere info om Jason på hans side under Hanner

3 Januar   


Vi har fået den bedste start på året :-)


Diva har fået HD:A og hendes spondylose 14 måneder gammel ser rigtig fin ud. Spondylosen skal tages igen når Diva fylder 2 år, den skal så sendes til BK München til vurdering.


Om ikke så længe skal vi have Diva hjerte undersøgt på KVL.