Nyheder 2021

Nyheder 2021

1 januar 2021


Så er vi startede på et nyt år - 2020 var et meget mærklig år på mange måder.


Glava er ikke blevet udstillet som planen var, men vi håber det snart bliver muligt  - planen var udstilling både i DK og udlandet, men det må vi have til gode. 


Når Glava er fyldt et år starter vi sundheds undersøgelser op, HD, Hjerte og spondylose. Vi håber det også bliver muligt at få hende mentalbeskrevet og avlskåret i løbet af 2021. Vi håber på hvalpe efter Glava i løbet af 2022, samtidig er det plane at vi beholder en tæve hvalp fra dette kuld.


Jeg (Helle) træner og går spor med Glava, tiden må vise hvor langt vi når.Diva er i 2020 startede op som bloddoner, hun giver 450 ml blod 4 gange om året på landbohøjskolen - hun elsker at komme der ......Henna er gået på pension som bloddoner efter 6 aktive år, hun nåde at give blod 28 gange - mega flot.

Her hjemme er Henna den ældste i flokken, hun er lige blevet 9 år, en grå ældre dame som vi nyder med alle hendes særheder ......


       GODT NYTÅR 202027 Februar - 2020


Der er sket mange ting her i starten af det nye år. Vi har fået den endelige status på Diva, som desværre blev en grad 3 - hvilket betyder at alle vores drømme om hvalpe efter Diva ikke bliver til noget.


MEN vi er så heldige at der er en smuk hvalp til os hos kennel Noerklit <3 

Vi glæder os til den 6 april, hvor Noerklit`s Glava flytter ind hos os.


Noerklit´s Glava " Lava" har sin egen side

17 december 2019


I dag har vi fået den endelige status på Diva´s spondylose, det var ikke som vi havde forventet - det blev en grad 3 og det betyder at Diva ikke kommer i avl, trods ALT andet ligger i top. Vi er virkelig knust over dette, men vi kommer stærkt igen.


Dette betyder at vi ikke får en hvalp fra egen avl, men igen skal vi have en lille tæve hvalp ude fra i 2020 - vi er skrevet op til en tæve hvalp, som forhåbentlig bliver født i starten af 2020.


Vi glæder os til 2020, håber det bliver et godt år på alle måder <3 


Vi ønsker alle vores hvalpekøber en glædelig jul og et godt nytår - pas godt på din firbenet ven <3 31 august og den 1 september - BK udstilling og Årsvinder i Gr. Islev/Hvidovre


Vi er så stolte af vores Diva, hun stillede begge dage i melemklassen og fik en flot placering med en lige så fin kritik begge dage


Lørdag aften - BK udstilling

Mellem klassen (6 hunde i klassen)

EX. 3 vinder m. CK

Dommer: Arne Johan Haugen (Norge)


Søndag - Årsvinderen

Mellem klassen (6 hunde i klassen)

EX. 2 vinder m.CK

Dommer: Mathias Wolf (Tyskland)


28 august


Vi har i dag taget den sværeste beslutning "ever"  - vi har taget afsked med vores elskede Ficca. 


Ficca var min trofaste ven gennem 10 år, 2 månedr og 8 dage - for 10 år siden tog vi selv imod hende sammen med vores dyrlæge som også var med på den sidste rejse  - samme sted som Ficca blev født <3 


Savnet er stort og du vil altid være i mit hjerte - lige nu venter vi på du kommer hjem igen i en smuk hvid urne.


Sov sødt Ficca <3
5 juni


Den 25 og 26 maj var jeg og Diva til B-camp i Gr. Randers en fantastisk weekend hvor vi fik mange nye indput og jeg blev klogere på min makker "Diva" - så nu arbejder vi videre mod en prøve.
Der er nye billeder af Diva .....  Klik Her

Der er desvære sket en del 


Den 20 maj måtte vi træffe en svær beslutning omkring Inka, dem der kender os ved hvad årsagen til beslutningen er - men den var ikke sjov at skulle træffe. 


*1/9-2012 - 20/5-2019*


R.I.P Inka - Du vil altid være savnet <3 
21 Februar


Vi glæder os til starten af marts, hvor kuldet efter Iriz og Schwartzbox Jason kommer til verden. Dette er Jasons andet kuld, som vi håber på at besøge inden de fylder 8 uger.5 Februar


Vi kan næsten ikke få armene ned :-)


Diva har fået status på sin hjerteundersøgelse, et flot stort: 0

Vi er stolte over den fine sundhed der er på Diva, det betyder vi nu kan begynde at drømme on et kuld hvalpe i starten af 2020.


Så nu kan de store arbejde begynde med at finde den rigtig han til Diva...……<3Vi kan ikke takke Nina nok for denne skønne hund.

Tak af hjertet <3


10 Januar


Schwartzbox Jason har i dag haft en date med svenske Iriz, vi glæder os til at se resultatet af denne parring om 9 uger <3


Man kan se mere info om Jason på hans side under Hanner

3 Januar   


Vi har fået den bedste start på året :-)


Diva har fået HD:A og hendes spondylose 14 måneder gammel ser rigtig fin ud. Spondylosen skal tages igen når Diva fylder 2 år, den skal så sendes til BK München til vurdering.


Om ikke så længe skal vi have Diva hjerte undersøgt på KVL.